Inspiratiesessies

Inspiratiesessie over interactieve video. Waarom interactieve video? En hoe zet jij ze in voor jouw Learning en development doelen?

De komende sessie begint om 14.00 uur
en eindigt met een borrel om 17.00 uur.

Locatie: Het Atelier, Nieuwstraat 44 in Barneveld
(2 min. van het station)

Scroll snel door en meld je nu aan!

Meld je nu aan!

16 april

Interactieve video’s voor business en L&D.

Ben jij werkzaam als L&D specialist, projectleider en/of adviseur? 
Ben je op zoek naar leeroplossingen voor diverse doelgroepen en diverse leervragen? 
Dan mag je deze inspiratiesessie zeker niet missen. 

Met respect voor de kennis die jouw medewerkers al hebben – is het toch belangrijk dat er nieuwe of aanvullende vaardigheden worden ontwikkeld. 
Tijdens deze sessie ontdekken we samen hoe interactieve video, VR, AR of een combinatie studiesucces bevorderen én hoe jij kunt bepalen of het geschikt is voor jouw doelgroep!

De experts laten je aan de hand van een aantal showcases zien wat de meerwaarde is van interactieve video. Alexander Roossien van Ivory neemt je mee in de wereld van interactieve videoplayers.

Daarnaast komt educational designer. Mariëlle van den Oever van De Leertoko vertellen over hoe je interactieve video in kan zetten als lesmateriaal en hoe jij hiermee je learning en development een stuk aantrekkelijker maakt.

 

Deze sessies gingen je voor...

28 juni 2023

Videomarketing & YouTube marketing

Je hebt een geweldige video laten maken, maar lijkt je doelgroep er niet mee te bereiken. Je voelt je machteloos.

Experts Demi Groen en Menno Ouweneel vertelden ons alles over de kracht van YouTube, Instagram en TikTok. Hoe bereik je je bestaande en nieuwe doelgroep met je commercial?

 

17 mei 2023

Kracht van 3D voor marketeers

Daar sta je dan. Met je CADtekening onder je arm probeer je een campagneconcept te ontwikkelen met je reclamebureau. Dat is knap lastig! 

Van technische tekening een aantrekkelijk 3Dbeeld maken. Mark van de Kuilen nam ons mee hoe je een eindeloze beeldbank opbouwt die je kunt gebruiken voor billboards, bestelbussen en campagnemateriaal. Bekijk de video om zijn verhaal (nog eens) te horen.

5 april 2023:

De kracht van 3D, VR en Mixed Media

In twee uur tijd bijgepraat door experts Leon Wennekes en Yoni Wentzel over de mogelijkheden van 3D.